Coaches

Word lid van onze inspirerende community. Met de hulp van onze ervaren coaches ben je slechts een stap verwijderd van je succes!

Walid

Head Trainer

wolvnutrition.nl

Maud

Voedingscoach

Before and After

Reviews

 • positive review  Walid is een fijne trainer, nog nooit zo'n goede begeleiding gehad.. fijne omgeving om te sporten.. Als je een duwtje in de rug nodig hebt om echt iets te gaan doen zit je bij Walid zeker goed.. TOPPER!!

  Gülcan Uzun Avatar Gülcan Uzun
  13/07/2021

  positive review  ook bij wolvnutrition kan je terecht voor supplementen.

  Patty Ekart Avatar Patty Ekart
  28/05/2021

  positive review  Wolv 🐺 🔥 Wheheheheheheheh

  Hafedh Hasnaoui Avatar Hafedh Hasnaoui
  03/02/2021
 • positive review  beste van de beste kwaliteit wolvnutrition dass pass handell 💪💯

  Jr Ardesch Avatar Jr Ardesch
  27/01/2021

  positive review  Fijne Trainingspakken voor een mooie prijs, beter dan nike en ook een stukje unieker. Het midden van het shirt en de broek zijn wat dikker wat het aangenaam maakt om ook buiten te sporten.Ik had mijn broek een maatje te klein besteld, daar ben ik goed mee geholpen en kon hem vrijwel direct om komen ruilen. Vriendelijke en snelle service!Gun deze lokale ondernemer, zei doen erg hun beste goede producten voor een leuke prijs op de markt uit te brengen!

  Jay Van Der Kallen Avatar Jay Van Der Kallen
  22/01/2021

  positive review  Trainingsschema is het beste wat ik heb ervaren van wolvnutrition een aanrader voor de meeste , en vooral de supplementen heerlijk werkt goed 👌🔥

  Kazim Ozdemir Avatar Kazim Ozdemir
  28/08/2020
 • positive review  Nadat ik een zware periode achter de rug had, zocht ik iemand die mij extra motivatie kon geven om weer aan de bak te gaan.Walid heeft mij daar enorm mee geholpen. Hij moedigt me niet alleen aan om het uiterste uit mezelf te halen tijdens het sporten maar geeft ook goed advies.Ik heb me in tijden niet zo zelfverzekerd gevoeld en ben Walid ontzettend dankbaar voor al zijn wijze levens lessen tijdens de trainingen.Ik heb veel bijgeleerd en kan nu ook zelfstandig in de sportschool aan de slag.Of je nu veel ervaring hebt met sporten of net pas begint, ik zou wolvnutrition & personal training iedereen aanraden!

  Umima Atsoli Avatar Umima Atsoli
  11/07/2020

  positive review  Walid is een echte fitness professional die je perfect (zelfs op afstand) kan begeleiden om je doelen waar te maken. Hij weet me mentaal te motiveren op een rustige manier en hij heeft me veel over voeding geleerd. Ik ben helemaal gek op z'n Wolvnutrition Vegan protein en de Pre-Workout voor net dat extra beetje energie (heb zelfs allebei de smaken maar de raspberry blijft mijn favoriet :)). Echt een aanrader!

  Sanne Peters Avatar Sanne Peters
  16/04/2020

  positive review  Ik was opzoek naar dicipline om weer te starten met sporten. Walid heeft hier mij zeer goed mee geholpen. Hij heeft mij laten zien dat je grensen vooral mentaal zijn. Ik ben tijdens mijn trainingsperiode zo'n 15kg afgevallen en heb nu de dicipline en een passend sportritme om het zelf voort te zetten.

  Nick de Kesel Avatar Nick de Kesel
  08/02/2019

Contact for Trainer

Stuur ons een e-mail


  error: